125cc Sportsbikes Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

Registered
Joined
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I've got a 1999 Mito Evolution (7 speed) that refuses to start, with absolutely no spark.

Tried all the usual like changing the spark plug, made sure all electrics connected, new battery but nothing. Can hear the relay clicking under the seat when I press the starter but nothing else. Also tried hitting the bits under the seat with a screwdriver when trying to start as was suggested in older threads but with the same problem.

Anyone any ideas? 馃槩
 

Registered
Joined
3 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Managed to fix it for anyone curious/with a similar problem.

New starter solenoid (拢7 off ebay) fixed the issue with the clicking and it was trying to turn over like it should, then cleaned the carb and its running again like a dream.

Obligatory bike pic:

19067
 

Registered
Joined
576 Posts
There鈥檚 a satisfaction in getting there鈥檚 old things sorted and running again
Nice looking bike , needs mirrors though
 

Registered
Joined
3 Posts
Discussion Starter · #4 ·
There鈥檚 a satisfaction in getting there鈥檚 old things sorted and running again
Nice looking bike , needs mirrors though
I agree, I have the mirrors but none of the mounting kit for them - waiting for something to pop up on ebay so I can get them fitted.

Shame as about 2/3 weeks after my original post 2 of the bolts holding in the starter motor rattled themselves loose and its been off the road since as I cant find a replacement and no matter how many b&q nuts and bolts i throw at it the starter just wont stay seated.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top